Ajankohtaista

Lue täältä Hoiwan ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset.

Hoiwa

5 days 2 hours ago

Nyt haussa Salon alueelle yleislääkäri terveyskeskussairaalaan! Työjakso: 1.1.2023-30.5.2023. Majoitus mahdollinen!

💰 Palkkaus: 12000 €/kk ja palkanmaksu 6000 € joka toinen viikko.

🕑 Työaika: klo 8–15.30.

🧑‍⚕️ Työ: Päivittäinen lääkärinkierto, potilaiden tutkiminen ja hoito ja tarvittavien paperitöiden teko sähköistä potilastietojärjestelmää käyttäen.

Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemus pikemmiten! 👇

1. Rekisteröidy ja täytä hakemus: hoiwa-app.web.app/apply
2. Vastaa onlinehaastatteluun ja laitamme paperit kuntoon
3. Aloitat työt valitsemalla itsellesi sopivimmat työvuorot
Liity jaksavaan joukkoomme ja laita hakemus sisään nyt!

Lue lisää Hoiwasta: hoiwa.fi/

Hoiwa

1 week 4 hours ago

Kiinnostaako lämminhenkinen työnantaja, hyvä palkka sekä se, että saat itse päättää, milloin työskentelet? Liity Hoiwaan!

Rekrytoimme lähihoitajia sijaisuuteen Hyvinkään alueelle! Palkka 19,20€ /h + 9% lomakorvaus ja TES lisät. Vaatimuksena lääkeluvat ja B-ajokortti. Lisäksi tarjoamme pikapalkka- ja bonusmahdollisuuksia vuoroissa. Hae siis heti!👇

Tule osaksi Hoiwalaiset yhteisöämme, missä voit nauttia eduista, mitä et muualta saa, kuten:

💸 Selkeä ja reilu palkka – Näet heti vuoron tehtyäsi palkkalaskelmasi tehdyistä vuoroista
⚡ Pikapalkka – Valitsemalla pikapalkkavuoron, saat palkan tilille 2-4 arkipäivän kuluessa.
🎁 Bonusvuoro – Bonusvuoroista saa palkan lisäksi erillisen bonuksen.
Nappaa uusi työmahdollisuus näin yksinkertaisesti:

1. Rekisteröidy ja täytä hakemus: hoiwa.fi/
2. Vastaa onlinehaastatteluun ja laitamme paperit kuntoon
3. Aloitat työt valitsemalla itsellesi sopivimmat työvuorot

Liity jaksavaan joukkoomme ja laita hakemus sisään nyt!
Lisätietoa löydät: hoiwa.fi/

Hoiwa

2 weeks 44 minutes ago

Hoiwaa on edustettu viime viikolla monissa paikoissa! Fadumon kommentti: "Aina on ilo saada kutsuja tapahtumiin ja edustaa Hoiwaa. Hoiwa kiinnostaa ihmisiä." Viime viikolla oltiin näissä mukana:💙 Sinako podcast

💙 Puoli seitsemän - linkki jaksoon biossa

💙 Sosiaali- ja terveysministeriön johtajuusfoorumi

💙 Knights of Nordics -tapahtuma

💙 Aurora - tulevaisuustapahtuma tunturissa

💙 Levi World Cup - naisten pujottelun maailmancup

💙 Juttutuokio Yhdysvaltain suurlähettilään kanssa

Kiitos tilaisuuksista järjestäjille! Kuvista pääset viime viikon tunnelmiin.

#hoiwa

Hoiwa

3 weeks 6 days ago

Eläkeliitto ryn Yhtä Köyttä vetämässä-hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja ymmärrystä monimuotoisuudesta ja monikulttuurisuudesta tämän päivän Suomessa. Hankeen Suomi Omin Silmin -podcast keskittyy hoitoalan moninaisuuteen ja siihen liittyviin haasteisiin. Hoiwan toimitusjohtaja Fadumo Ali oli vieraana keskustelemassa tärkeästä aiheesta.

Hoiwa

1 month 1 week ago

Syyskuu toi mukanaan tunnelmalliset syysillat, kauniit ruskan värit sekä ihastuttavat Gubbe Finland-käynnit. Kummivanhuksemme Ismo, Marjatta ja Elli olivat yhdessä gubbejensa kanssa mm. ulkoilleet, jumpanneet sekä viettäneet syntymäpäiviä!

Olemme mukana Gubben kummitoiminnassa, jonka myötä yksinäiset vanhukset saavat säännöllisesti tarvitsemaansa apua ja seuraa. 💙

Ajankohtaista

Hoiwa palkittiin Tuottava Idea – kilpailun Yhteiskuntasarjan parhaana omalla alueellamme, Alue A:lla (Uusimaa ja Varsinais-Suomi)

‘’Tämä merkitsee meille kaikille todella paljon, sillä Hoiwa on yhteiskunnallinen yritys. Se palvelee meitä kaikkia, varsinkin näinä päivinä’’, kiittelee Hoiwan perustaja ja toimitusjohtaja Fadumo Ali.

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Mikä tekee ihmisestä hyvän johtajan?

Matkani hoitotyön tekijästä kasvuyrittäjäksi ja johtajaksi ei aina ole ollut helppo, mutta sitäkin opettavaisempi. Olen oivaltanut sen, ettei hyväksi johtajaksi synnytä, vaan siihen kasvetaan. Kuitenkin on paljon sellaista, minkä muistaminen helpottaa kasvukipuja.

Hoiwa Gubbe

Hoiwa mukana Gubben kummitoiminnassa ikäihmisten hyväksi!

‘’Lähdimme mukaan, koska Hoiwa haluaa auttaa yksinäisiä ikäihmisiä, joilla ei ole pääsyä kotihoitoon tai terveydellisistä syistä (hyväkuntoisuus/terveys) tai joilla ei ole mahdollisuutta hankkia esimerkiksi ulkoiluttajaa. Haluamme ehkäistä yksinäisyyttä ja edistää ikäihmisten aktiivisuutta.’’ kertoo Hoiwan perustaja ja toimitusjohtaja Fadumo Ali. 

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Terveydenhoitaja Fadumo Alin yhtiö keräsi miljoonarahoituksen: ”Haluamme myös kansainvälistyä”

Keväällä 2020 perustetun yrityksen liikevaihto lähes kymmenkertaistui viime vuonna noin 4,3 miljoonaan euroon. Suomalainen kasvuyritys Hoiwa on kerännyt kahden miljoonan euron siemenrahoituksen. Yritykseen sijoittivat Nordia Management, Trado Capital (Olli Sirkiä) ja Rake.

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Hoiwan perustaja ja toimitusjohtaja Fadumo Ali on mukana Nordic Business Reportin uusimmassa listauksessa, johon on nostettu 35 35-vuotiasta tai sitä nuorempaa yritysjohtajaa Pohjois-Euroopassa.

Maineikas raati on valinnut ehdokkaat vahvan positiivisen vaikutuksen, saavustusten, vastuullisuuden, liiketoiminnan laajuuden/kasvunopeuden sekä tulevaisuuden potentiaalin perusteella.

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Hoiwalle on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti!

Meillä on suuri kunnia ja iloa olla mukana Kauppalehti 2022 Menestyjät -listalla! Lämmin kiitos Kauppalehdelle sekä kaikille hoiwalaisille, asiakkaille ja kumppaneille. Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin: ennen kaikkea kasvattaa hoitajien arvostusta ja helpottaa kroonista hoiva-alan työvoimapulaa!

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Hoiwalle 2 miljoonan euron siemenrahoitus alustapalvelun kovaa kasvua tukemaan!

Hoiwa on kerännyt 2 miljoonan euron siemenrahoituksen Nordia Management Oy:ltä ja Trado Capital Oy:ltä. Kehitämme alustapalvelua, jonka avulla helpotamme kroonista hoiva-alan työvoimapulaa.

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Kaksi vuotta sitten hoiva-alan yrityksen perustanut Fadumo Ali palkittiin vuoden yrittäjänä Espoossa

Neljän lapsen yksinhuoltaja teki Espoossa tempun, johon harva pystyy: Fadumo Ali loi lyhyessä ajassa tuhansille töitä tarjoavan yrityksen äärimmäisellä määrätietoisuudella. Hoiva-alan työvoimaa välittävän yrityksen pari vuotta sitten perustanut Fadumo Ali sai Espoon Yrittäjiltä Vuoden yrittäjä -palkinnon.
KUVA: KAISA RAUTAHEIMO / HS

Fadumo Ali, Vuoden yrittäjä Espoo 2022

Palkittu yrittäjä Fadumo Ali tähtää kansainvälisille markkinoille ja pörssiin

Espoon Vuoden yrittäjäksi on valittu somalialaistaustainen Hoiwa Oy:n perustaja, toimitusjohtaja Fadumo Ali. 35-vuotias maahanmuuttajanainen Fadumo Ali on tehnyt yrittäjänä Hoiwa Oy:stä lyhyessä ajassa poikkeuksellisen menestystarinan.

Mediuutiset Hoiwa Fadumo Ali

Kiitos teille, terveydenhuollon vuoden 2021 arjen parantajat! – Katso keitä Mediuutiset nosti esiin

Mediuutiset listasi kymmeneen eri kategoriaan sata terveysalaan vuonna 2021 vaikuttanutta suomalaista. Tässä on lehden kattaus kategoriassa Arjen parantajat. Nimet ovat aakkosjärjestyksessä.
KUVA: JOEL MAISALMI

”Me puhumme rahasta avoimesti, koska se kiinnostaa kaikkia”, sanoo hoitajia terveys- ja sosiaalialan yrityksiin välittävä yrittäjä

Hoitajien puolustaja. Hoiwan perustaja Fadumo Ali tietää omasta kokemuksesta, että sijaisille saatetaan tehdä pisimmät työvuorolistat. ”Soitan herkästi asiakasyrityksiin, jos kuulen hoitajan kaltoinkohtelusta. Sanon aina, että on työnantajan etu, että hoitajamme haluavat tulla sinne uudelleenkin.”
KUVA: JOEL MAISALMI
TEKSTI: KAISA VIITANEN

Hoiwa haluaa nostaa koko hoitoalan arvostusta

Hoiwan tavoite on olla Suomen suurin hoitoalan henkilökuntaa välittävä yritys. Kasvun lisäksi Hoiwan perustajalla, toimitusjohtaja Fadumo Alilla on yhteiskunnallisia tavoitteita.
– Haluan lisätä hoitoalan arvostusta ja vetovoimaa, jotta alalle sekä hakeudutaan opiskelemaan että myös jäädään töihin.
TEKSTI: LEENA VÄNNI

Lähetä meille sähköpostia: info@hoiwa.fi

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Asiakkaille: +358 50 312 3169
Työntekijoille: +358 3 311 92384 (ma-pe 10-12)
Huom: Akuutit peruutukset klo 6:30-7:30

Laskutustiedot
Verkkolaskuosoite: 003731228294
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy
Sähköpostiskannauksen osoite: 003731228294@procountor.apix.fi
Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

 

     

    Yhteistyössä