Hoiwa Gubbe

‘’Lähdimme mukaan, koska Hoiwa haluaa auttaa yksinäisiä ikäihmisiä, joilla ei ole pääsyä kotihoitoon tai terveydellisistä syistä (hyväkuntoisuus/terveys) tai joilla ei ole mahdollisuutta hankkia esimerkiksi ulkoiluttajaa. Haluamme ehkäistä yksinäisyyttä ja edistää ikäihmisten aktiivisuutta.’’ kertoo Hoiwan perustaja ja toimitusjohtaja Fadumo Ali.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 75-vuotias Ismo, 81-vuotias Elli sekä Marjatta. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat Mirja, Netta ja Kaisla. Gubbet ovat pääosin nuoria opiskelijoita. Palvelun periaate on, että sama Gubbe käy aina saman asiakkaan luona ja näin hänestä muodostuu ajan saatossa perheenluottohenkilö. Gubbe raportoi jokaisen käynnin jälkeen kuulumiset omaisille sähköpostitse – Kauempanakin asuva omainen pysyy ajantasalla läheisensä voinnista ja huoli vähenee, kun hän tietää luotettavan henkilön vierailevan oman läheisen luona säännöllisesti.

Tulemme saamaan seuraavan vuoden aikana yhdeksät kattavat kuulumiset ja tervehdykset kummivanhuksiltamme, ja jaamme niitä tänne verkkosivustolle sekä Hoiwan kaikkiin sosiaalisen median kanaviin. Otathan siis somemme seurantaan!

 

Facebook: https://www.facebook.com/hoiwaoy

Instagram: https://www.instagram.com/hoiwa_oy

Linkedin: https://fi.linkedin.com/company/hoiwa

Lue lisää Gubbe-kummiudesta