Hoiwan tarina – Entistä vahvemmin tärkeän asian puolesta

Julkaistu 15.3.2022

On mennyt vasta kaksi vuotta siitä, kun Hoiwa perustettiin. Nämä kaksi vuotta ovat sisältäneet asioita, joita emme kukaan olisi osanneet odottaa. Lue Hoiwan tarina perustajamme ja toimitusjohtajamme Fadumo Alin kertomana.

Hoiwan tarina – Entistä vahvemmin tärkeän asian puolesta

On mennyt vasta kaksi vuotta siitä, kun Hoiwa perustettiin. Nämä kaksi vuotta ovat sisältäneet asioita, joita emme kukaan olisi osanneet odottaa. Koronaepidemia on koetellut terveydenhuoltoalaa ennennäkemättömällä tavalla, ja huoli terveydenhuollon ammattilaisten jaksamisesta on kasvanut jatkuvasti. Lisäksi nykyinen maailmantilanne pelottaa ja aiheuttaa epävarmuutta meissä kaikissa.

Vaikeista ajoista huolimatta olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että olemme pystyneet Hoiwan kautta tekemään osamme ja luomaan uskoa terveydenhuollon toimialalle. Jaksavia terveydenhuollon ammattilaisia tarvitaan ja Hoiwan toimintaa arvostetaan, mikä näkyy myös Hoiwan kasvuna.

Konkreettisia tekoja sanojen sijaan

Tällä alalla tarvitaan tekoja kauniiden sanojen sijaan, jonka vuoksi on myös hyvä tarkastella lukuja toimintamme takana.

Menneen vuoden aikana Hoiwalaisten määrä on kasvanut 400:sta melkein 2500:aan. Vuosi sitten toimimme ainoastaan pääkaupunkiseudulla ja nyt Hoiwan kautta voi työllistyä koko Suomen alueella aina Lappiin asti. Yli 30 eri asiakasta julkisen ja yksityisen sektorin puolelta luottaa toimintaamme ja siihen, että Hoiwan kautta saa osaavat tekijät apuun. Hoiwan liikevaihto on myös kasvanut edellisen vuoden aikana 0,5 miljoonasta yli neljään miljoonaan.

Terveydenhuoltoalan kulttuuri on murroksessa

Olemme huomanneet, että tapamme toimia ja keskustella terveydenhuoltoalan ongelmista julkisesti on tuonut positiivista muutosta koko toimialalle. Markkinoille on viimeisen kahden vuoden aikana ilmaantunut kaltaisiamme toimijoita ja ajatusmaailmaamme jakaa yhä useampi terveydenhuollon toimija. Tämä on ainoastaan positiivista ja meille on kunnia-asia toimia edelläkävijänä tärkeän asian puolesta.

Tulin ilokseni valituksi myös yhdeksi vuoden 2021 terveysalan vaikuttajista. Mediuutiset valitsevat joka vuosi 100 terveysalan vaikuttajaa, ja minä sain suureksi kunniakseni maininnan Arjen parantajat -kategoriassa. Tällaiset asiat vahvistavat entisestään uskoamme siihen, että olemme oikealla asialla.

Tyytyväinen Hoiwalainen on paras käyntikorttimme

Digitalisaation ja alustalouden hyödyntäminen on meille välttämätöntä, jotta pystymme ketterästi organisoimaan alati kasvavaa Hoiwalaisten joukkoa. Käyttämämme järjestelmä tekee työvuorojen valitsemisesta helppoa ja kehitämmekin alustaa aktiivisesti. Tämän lisäksi, olemme alusta alkaen tehneet paljon töitä tunnettuutemme kasvattamiseksi. Haluamme, että olemassa olevat ja tulevat Hoiwalaiset voivat luottaa rohkeasti siihen, että pystymme tekemään asioita paremmalla tavalla.

Kuten aikaisemmin sanoin, tällä alalla teot ratkaisevat kaikista eniten. Ilman ahkeria, osaavia ja jaksavia Hoiwalaisia emme olisi kuitenkaan tässä nyt. Tehokkain mainoskampanjamme ja käyntikorttimme on kentällä parasta osaamistaan tarjoavat työntekijämme, jotka näyttävät jokapäiväisellä tekemisellään sen, että heistä välitetään. On ollut ilo huomata, että saamme paljon yhteydenottoja suositusten perusteella niin asiakkailta kuin potentiaalisilta työntekijöiltä.

Hoiwan tarina on edelleen vasta alussa

Olemme tyytyväisiä siihen, mitä olemme jo nyt saavuttaneet, mutta se ei riitä meille. Töitä on vielä paljon tehtävänä ja hoitoalan ammattilaisten kato uhkaa koko terveydenhuollon sektoria. Mistä uusia, osaavia ja jaksavia tekijöitä?

Tavoitteenamme on jatkaa työntekijöiden parempien työolosuhteiden ja palkkojen puolesta kamppailua ja viedä hoitoalaa konkreettisesti inhimillisempään suuntaan. Tekoja tarvitaan nyt eikä kohta. Hoiwan osalta tämä tarkoittaa merkittävää kasvua myös tulevaisuudessa. Kasvun tueksi tulemme ottamaan sijoittajia mukaan toimintaan, jotta pystymme jatkamaan taistelua hoitoalan tulevaisuuden puolesta entistä isommin.

Parhain terveisin,
Fadumo Ali
Perustaja ja CEO, Hoiwa

Fadumo Ali, toimitusjohtaja ja perustaja, Hoiwa Oy

VALOKUVAAJA: PATRIK PESONEN

Lue Hoiwan tarina vuodelta 2020

Lue tarina

Lähetä meille sähköpostia: info@hoiwa.fi

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Asiakkaille: +358 50 312 3169
Työntekijoille: +358 3 311 92384 (ma-pe 10-12)
Huom: Akuutit peruutukset klo 6:30-7:30

Laskutustiedot
Verkkolaskuosoite: 003731228294
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy
Sähköpostiskannauksen osoite: 003731228294@procountor.apix.fi
Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

 

     

    Yhteistyössä