Miksi Hoiwan rekrytointi-palveluun luotetaan?

Hoiwa on tunnettu ja arvostettu henkilöstöpalvelun tarjoaja terveys- ja sosiaalialalla. Organisaatiot ja kaupungit valitsevat meidät toistuvasti hallinnoimaan rekrytointiprosesseja sillä yhteistyö kanssamme on sujuvaa.

Miksi Hoiwa on erilainen?

Hoiwa Oy:n toiminta perustuu kolmeen kokonaisuuteen: arvoihin, asiakaslähtöiseen työotteeseen sekä vahvaan teknologiaosaamiseen. Hoiwa Oy:n kehittämän teknologian ansioista asiakkaat löytävät nopeasti juuri heille sopivan terveydenalan ammattilaisen lyhyihin sekä pitkiin sijaisuuksiin.

Miksi valita Hoiwa?

Hoiwa on tunnettu ja arvostettu henkilöstöpalvelun tarjoaja terveys- ja sosiaalialalla. yksityiset ja julkiset toimijat valitsevat meidät toistuvasti hallinnoimaan rekrytointiprosesseja sillä yhteistyö kanssamme on sujuvaa.

Olemme erittäin aktiivisia!

Monet terveydenhuollon rekrytoijat etsivät hoitoalan työntekijöitä vain sisäisistä tietokannoistaan ​​löytääkseen asiaankuuluvat ehdokkaat tehtäviinne—me emme tee niin!

Me etsimme Hoiwan laajasta verkostosta parhaan mahdollisen ehdokkaan työkohteeseenne. Teemme aktiivisesti työtä sen eteen, että tehtävään löydetään oikea henkilö.

Saatuamme rekrytointitilauksenne kartoitamme heti laajasti alueen työntekijöidemme tilanteen ja kokoamme luettelon parhaista ehdokkaista tarpeeseenne. Tämän jälkeen olemme henkilökohtaisesti yhteydessä potentiaalisiin rekrytoitaviin työntekijöihin ja keskustelemme heidän kanssaan toimeksiannosta. Meillä Hoiwassa kaikki työntekijät toimivat hienotunteisesti ja noudattavat terveydenhoitoalan eettisiä ohjeita. Tämä näkyy kaikessa kanssakäymisessämme niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Haasteellisessa rekrytoinnissa mitään kiveä ei jätetä kääntämättä jotta tilaaja ja työntekijä kohtaavat.

Hoiwan rekrytoijat ovat proaktiivisia ja nopeita reagoimaan!

Meillä Hoiwassa on käytössä myös ennakkomarkkinointi jota asiakkaan kannattaa hyödyntää. Toimimme pro-aktiivisesti ja kerromme verkostollemme jo etukäteen tulevista tarpeistanne. Tällöin rekrytointitarpeeseen voidaan löytää vieläkin nopeammin sopiva työntekijä. Rekrytointiprosessi alkaa välittömästi kun saamme tiedon avoimesta työpaikasta. Hyvä kontaktiverkostomme ja henkilökohtainen keskustelukulttuurimme tuottaa tuloksia nopeasti.

Hoiwan rekrytointipalvelu toimii saumattomasti

Me Hoiwassa hallitsemme kaikki rekrytointiprosessin osa-alueet alusta loppuun. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista, ammattitaitoista ja luottamuksellista palvelua. Noudatamme tiukasti antamianne budjetteja ja aikatauluja.

Takaamme parhaan tuloksen

Olemme ylpeitä tarjoamastamme ensiluokkaisesta palvelusta ja edustamistamme ehdokkaista. Siksi tähtäämme vain parhaaseen mahdolliseen rekrytointiin.

Toimimme rehellisesti ja ammattimaisesti!

Tiedämme, että hoitoalalla on tärkeää ylläpitää hyvää mainetta koko hoitoketjun toteutuksessa. Siksi Hoiwassa viestintämme on avointa. Haluamme varmistaa arvojemme mukaisen rehellisen ja ammattitaitoisen yhteistyön. Myös kaikkien työntekijöidemme tausta tarkistetaan vaativassa työhöntulohaastattelussa, koska samat arvot pitää näkyä kautta koko Hoiwa-ketjun. Näin varmistamme rekrytointipalvelumme korkean laadun.

Lähetä meille sähköpostia: info@hoiwa.fi

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Hoiwa on kumppanisi aina, kun tarvitset nopeasti luotettavaa henkilöstöä. Ota meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostitse tai ohessa olevalla kaavakkeella.

Työnhakijalle
Tule mukaan Hoiwan ammattilaisten hyvään joukkoon. Rekisteröidy tämän linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@hoiwa.fi
Asiakkaille: +358 50 312 3169
Työntekijoille: +358 3 311 92384 (ma-pe 10-12)
Huom: Akuutit peruutukset klo 6:30-7:30

Laskutustiedot
Verkkolaskuosoite: 003731228294
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy
Sähköpostiskannauksen osoite: 003731228294@procountor.apix.fi
Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

 

     

    Yhteistyössä